«

»

Jun 28

>Dekrèpits – El Món Gira al Revés (2008)

>

01 – Llops amb pell de xai
02 – El món gira al revés
03 – A viure i a riure
04 – Habitatge
05 – Volem
06 – Intro Botits
07 – Botits
08 – Mitjans per la pau
09 – Un record
10 – Gernika
11 – Les rondes del vi

Els Dekrèpits som un grup d’ska-rock combatiu, amb tendències folk. El grup es va començar a gestar a l’Alt Empordà a finals del 2003, on, desprès de la desaparició d’ Skamot Empordà, vàrem començar a treballar i a fer rodar aquest projecte, que es va formar definitivament amb noves incorporacions a principis del 2004. Basem la nostra música en ritmes de reagge i ska , tot i que amb unes pinzellades imprescindibles de folk, gràcies a un acordió diatònic collonut. La secció de vents, importantíssima en la nostra música té un alt nivell musical, així com de dekrepitisme, que es manifesta a cada concert que fem, i la columna vertebral dekrèpita l’acaben formant baix, bateria, guitarra i la veu, una veu que també fa percussions amb congues i jamblocks. La ideologia dels Dekrèpits és clarament de crítica social, on reivindiquem i defensem uns ideals que considerem bàsics per poder aconseguir uns Països Catalans lliures i socialistes ( de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar) que ens identifiquen com a poble.

Los discos de Dekrèpits también los puedes descargar gratuitamente desde su web (preferible para que la banda conozca las descargas de sus discos).

Descarga / Myspace / Web

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>